IPB
 
Closed TopicStart new topic
> 4 Gb Sd In Samsung I550
Kifanhom
post Sep 3 2009, 01:48 AM
Post #1





Group: Partial Members
Posts: 49
Joined: 12-May 09
Member No.: 5137195





Does anyone use 4GB SD in Samsung I550 ?
As default it comes with a 1 GB SD , and tells on the booklet that you may use 2 GB.
But that is not enough for me...
Do you have any idea if it supports 4GB SD ?
Thnx for your comments
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adonisdemon
post Sep 3 2009, 05:24 AM
Post #2



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 23870
Joined: 4-February 04
From: LDN
Member No.: 6549



The max for it is 12GB from what I've read. A 4GB card should work fine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kifanhom
post Sep 4 2009, 12:23 AM
Post #3





Group: Partial Members
Posts: 49
Joined: 12-May 09
Member No.: 5137195



wouw 12GB !
well i havent read such an information anywhere yet..
ok let me try if i can from a shop first (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
i will share the result later here
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mohib-rameen
post Sep 28 2009, 04:29 AM
Post #4



Group Icon

Group: Rising Themer
Posts: 8241
Joined: 21-December 07
From: Behind You
Member No.: 2419031



it could soppurt 4gb easily............................just try ...................
Go to the top of the page
 
+Quote Post
arbri135
post Dec 26 2009, 06:07 AM
Post #5



Group Icon

Group: Gifted Themer
Posts: 2078
Joined: 9-January 09
Member No.: 3920531



WOW i am Amazed i didn't know that it supports 12 gb that's insane
Go to the top of the page
 
+Quote Post
arbri135
post Dec 26 2009, 06:08 AM
Post #6



Group Icon

Group: Gifted Themer
Posts: 2078
Joined: 9-January 09
Member No.: 3920531



can a n73 support 12 gb????
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bd_tongi
post Jan 23 2010, 05:55 AM
Post #7



Group Icon

Group: Rising Themer
Posts: 1288
Joined: 27-March 08
From: Tongi, Gazipur, Bangladesh.
Member No.: 2914518



no problem with 4gb
Go to the top of the page
 
+Quote Post
muhib_shah
post Feb 1 2010, 08:31 AM
Post #8





Group: Members
Posts: 400
Joined: 8-November 09
From: pakistan/murgi
Member No.: 6282405



QUOTE (adonisdemon @ Sep 3 2009, 05:24 PM) *
The max for it is 12GB from what I've read. A 4GB card should work fine.

wow 12gb really
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Yoyocell
post Mar 20 2010, 02:44 AM
Post #9



Group Icon

Group: Gallery Moderator
Posts: 3617
Joined: 29-July 09
From: Apple Landâ„¢
Member No.: 5656336



QUOTE (adonisdemon @ Sep 3 2009, 07:24 PM) *
The max for it is 12GB from what I've read. A 4GB card should work fine.

wow...very amazing...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
luvfist
post Apr 24 2010, 07:48 PM
Post #10





Group: Super Members
Posts: 1080
Joined: 9-August 09
Member No.: 5724862



QUOTE (Kifanhom @ Sep 3 2009, 01:48 AM) *
Does anyone use 4GB SD in Samsung I550 ?
As default it comes with a 1 GB SD , and tells on the booklet that you may use 2 GB.
But that is not enough for me...
Do you have any idea if it supports 4GB SD ?
Thnx for your comments

no it's not possible in samsung to use GB memory card more then 1GB...............so try to use 1GB (IMG:style_emoticons/default/byebye.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
luvfist
post Apr 24 2010, 07:53 PM
Post #11





Group: Super Members
Posts: 1080
Joined: 9-August 09
Member No.: 5724862



QUOTE (arbri135 @ Dec 26 2009, 06:08 AM) *
can a n73 support 12 gb????

dude arbri..N73 can support upto 4GB not more then it...becoz if you will use more GB for you mobile in result your mobile will work very slowly so try to use upto 2GB
(IMG:style_emoticons/default/byebye.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lostlyrics
post Apr 26 2010, 12:26 PM
Post #12





Group: Partial Members
Posts: 792
Joined: 29-March 10
From: Baltic Sea Region
Member No.: 7148709



QUOTE (arbri135 @ Dec 26 2009, 03:08 PM) *
can a n73 support 12 gb????


on N73s, 2 GB is the absolute limit. which talk won't change
- had that cell before my N95 and my s8000jet now and such a
strange limit always bugged me (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) so I called and bugged them
didn't regrettably make them change their minds (IMG:http://emo.lostlyrics.eu/tripple.gif) no fw update

PS
nokia said, the phone is too old and they see
no sense in rewriting the memory management

This post has been edited by lostlyrics: Apr 28 2010, 11:32 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_Adj1993_*
post Apr 28 2010, 01:03 AM
Post #13





Guests






If you want to slow your n73 then use 4gb . . But its better to use 2gb
Go to the top of the page
 
+Quote Post
_Abi_
post May 1 2010, 12:55 PM
Post #14





Group: Super Members
Posts: 652
Joined: 21-August 09
From: Loading...
Member No.: 5797737



QUOTE (mohib-rameen @ Sep 28 2009, 05:29 AM) *
it could soppurt 4gb easily............................just try ...................



i also dont think mohib......................
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic

 

Lo-Fi Version Time is now: 18th October 2018 - 03:44 PM