IPB
2 Pages V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> Ebuddy Problem
k3v1n11
post Jan 7 2011, 08:42 AM
Post #1





Group: Partial Members
Posts: 10
Joined: 7-January 11
Member No.: 8631668



Hello,
I use a Nokia 6300 that I recently downloaded Ebuddy I buy, I also configured my mobile internet on orange world of CI, but when I run the application Ebuddy, an error message and tell :

FAIL CONNEION
Your internet settings must be enabled for Java applications.


help me solve my problem please
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eliasjan
post Jan 7 2011, 10:33 PM
Post #2





Group: Super Members
Posts: 784
Joined: 19-August 10
From: Heart Of Asia
Member No.: 7917661



QUOTE (k3v1n11 @ Jan 7 2011, 08:12 PM) *
Hello,
I use a Nokia 6300 that I recently downloaded Ebuddy I buy, I also configured my mobile internet on orange world of CI, but when I run the application Ebuddy, an error message and tell :

FAIL CONNEION
Your internet settings must be enabled for Java applications.


help me solve my problem please

Set Connection Manually In ebuddy Setting
Go to the top of the page
 
+Quote Post
k3v1n11
post Jan 8 2011, 07:51 AM
Post #3





Group: Partial Members
Posts: 10
Joined: 7-January 11
Member No.: 8631668



I do not understand, you can be more precise
Go to the top of the page
 
+Quote Post
inakhe
post Jan 8 2011, 08:34 AM
Post #4





Group: Super Members
Posts: 1070
Joined: 12-March 10
From: Blue Hills & Green Valleys
Member No.: 7047175



QUOTE (k3v1n11 @ Jan 8 2011, 08:21 PM) *
I do not understand, you can be more precise

Your should configure the access point manually.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
k3v1n11
post Jan 8 2011, 09:17 AM
Post #5





Group: Partial Members
Posts: 10
Joined: 7-January 11
Member No.: 8631668



QUOTE (inakhe @ Jan 8 2011, 08:34 AM) *
QUOTE (k3v1n11 @ Jan 8 2011, 08:21 PM) *
I do not understand, you can be more precise

Your should configure the access point manually.

configure the access point manually, ie, create a new profile with the same Internet connection that it from my mobile operator?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
inakhe
post Jan 8 2011, 09:43 AM
Post #6





Group: Super Members
Posts: 1070
Joined: 12-March 10
From: Blue Hills & Green Valleys
Member No.: 7047175



QUOTE (k3v1n11 @ Jan 8 2011, 09:47 PM) *
QUOTE (inakhe @ Jan 8 2011, 08:34 AM) *
QUOTE (k3v1n11 @ Jan 8 2011, 08:21 PM) *
I do not understand, you can be more precise

Your should configure the access point manually.

configure the access point manually, ie, create a new profile with the same Internet connection that it from my mobile operator?

no you dont need to do that,select your default access point you are using as the one.if it wont work,download from another source and try.make sure your internet connection is good.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
k3v1n11
post Jan 10 2011, 04:28 AM
Post #7





Group: Partial Members
Posts: 10
Joined: 7-January 11
Member No.: 8631668



my operator Orange is great, my internet connection also.
when I enter my access point settings there is no access point but internet connection works fine. what do you do?

Go to the top of the page
 
+Quote Post
kochaji
post Jan 10 2011, 05:15 AM
Post #8





Group: Super Members
Posts: 900
Joined: 13-November 09
From: Incredible IND!A
Member No.: 6315036



In Sony Ericsson phones
Under the Internet settings there are two menus
1. Internet profiles
2. Java profiles

The java profile is for java applications which uses gprs connection ie our mobile browsers.
So in order to work a browser other than default browser i should select an internet profile for the java applications too
But in Nokia phones this is not present.
To enter an Access point manually, while creating a new profile Turn off the Prefered Access point.
When you select prefered Access point as NO you can give your own APN and proxy settings..
OR Seek the customer care service of Orange. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
k3v1n11
post Jan 10 2011, 05:20 AM
Post #9





Group: Partial Members
Posts: 10
Joined: 7-January 11
Member No.: 8631668



So I must resume my mobile internet configuration to zero and start a new hand
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kochaji
post Jan 10 2011, 05:49 AM
Post #10





Group: Super Members
Posts: 900
Joined: 13-November 09
From: Incredible IND!A
Member No.: 6315036



QUOTE (k3v1n11 @ Jan 10 2011, 05:50 PM) *
So I must resume my mobile internet configuration to zero and start a new hand

No. I dont know whats the problem there..Coz as i said earlier in Nokia phones there is no seperate java net profile to select.. You can create a new profile by manually, by keeping the old profiles and select the newly created profile..i just gave the way to create APN thats all..
If your default mobile browser is able to connect to the net and other extra installed browsers cant its better to consult the service provider..if it was a SE mobile then the problem wil be solved as i said earlier
Go to the top of the page
 
+Quote Post
k3v1n11
post Jan 12 2011, 11:45 AM
Post #11





Group: Partial Members
Posts: 10
Joined: 7-January 11
Member No.: 8631668



Its still not working
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kochaji
post Jan 14 2011, 09:12 PM
Post #12





Group: Super Members
Posts: 900
Joined: 13-November 09
From: Incredible IND!A
Member No.: 6315036



QUOTE (k3v1n11 @ Jan 13 2011, 12:15 AM) *
Its still not working

Better to ask your service provider..make sure that you have a valid (activated) gprs connection, and have necessary settings..if still not working better to consult them.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
inakhe
post Jan 16 2011, 03:05 AM
Post #13





Group: Super Members
Posts: 1070
Joined: 12-March 10
From: Blue Hills & Green Valleys
Member No.: 7047175



QUOTE (kochaji @ Jan 15 2011, 09:42 AM) *
QUOTE (k3v1n11 @ Jan 13 2011, 12:15 AM) *
Its still not working

Better to ask your service provider..make sure that you have a valid (activated) gprs connection, and have necessary settings..if still not working better to consult them.

Or try downloading ebuddy from other source and see.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eliasjan
post Jan 16 2011, 08:16 AM
Post #14





Group: Super Members
Posts: 784
Joined: 19-August 10
From: Heart Of Asia
Member No.: 7917661



QUOTE (k3v1n11 @ Jan 10 2011, 04:50 PM) *
So I must resume my mobile internet configuration to zero and start a new hand

Format Your Phone
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eliasjan
post Jan 16 2011, 08:19 AM
Post #15





Group: Super Members
Posts: 784
Joined: 19-August 10
From: Heart Of Asia
Member No.: 7917661



QUOTE (k3v1n11 @ Jan 12 2011, 11:15 PM) *
Its still not working

Download Latest Ebuddy Or Try uTalk Apk
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Closed TopicStart new topic

 

Lo-Fi Version Time is now: 18th October 2018 - 03:50 PM