IPB
 
Reply to this topicStart new topic
> Uploading Problem.....
raajsingh99
post Apr 3 2012, 08:26 AM
Post #1





Group: Super Members
Posts: 912
Joined: 21-April 11
From: India
Member No.: 9118059



uploading problem in s60 5th software section, every time geting this message.any body know. Why does it happen,

(IMG:http://s5.postimage.org/6curwp413/Gif_Tailor_0057.jpg)


Plz fix it.

This post has been edited by raajsingh99: Apr 3 2012, 01:00 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
carpinteyrowdi
post Apr 3 2012, 03:41 PM
Post #2





Group: Validating
Posts: 1
Joined: 3-April 12
Member No.: 13622945



There is no end to learning.____________ghd hair straightener
Go to the top of the page
 
+Quote Post
raajsingh99
post Apr 4 2012, 01:22 AM
Post #3





Group: Super Members
Posts: 912
Joined: 21-April 11
From: India
Member No.: 9118059



same problem with wallpaper also.
Plz do something.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tridip_Deb
post Apr 6 2012, 06:43 PM
Post #4



Group Icon

Group: Gone
Posts: 1215
Joined: 24-April 11
From: !!..Earth..!!
Member No.: 9131663



QUOTE (raajsingh99 @ Apr 4 2012, 01:52 PM) *
same problem with wallpaper also.
Plz do something.

I have seen this eror first time in my life.... If itz opera mini then try by opera mobile....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
raajsingh99
post Apr 6 2012, 11:34 PM
Post #5





Group: Super Members
Posts: 912
Joined: 21-April 11
From: India
Member No.: 9118059



its opera mobile, whole day its come that day, than i try opera mini it also come in opera mini......
but now these day its ok. Working good.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
raajsingh99
post Apr 6 2012, 11:40 PM
Post #6





Group: Super Members
Posts: 912
Joined: 21-April 11
From: India
Member No.: 9118059



QUOTE (Tridip_Deb @ Apr 7 2012, 07:13 AM) *
QUOTE (raajsingh99 @ Apr 4 2012, 01:52 PM) *
same problem with wallpaper also.
Plz do something.

I have seen this eror first time in my life.... If itz opera mini then try by opera mobile....

Me too seen first time....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tridip_Deb
post Apr 7 2012, 05:31 AM
Post #7



Group Icon

Group: Gone
Posts: 1215
Joined: 24-April 11
From: !!..Earth..!!
Member No.: 9131663



May it was m9 server problem....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
raajsingh99
post Apr 8 2012, 12:29 AM
Post #8





Group: Super Members
Posts: 912
Joined: 21-April 11
From: India
Member No.: 9118059



may be..
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic

 

Lo-Fi Version Time is now: 1st October 2014 - 05:28 PM