IPB
7 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> How To Change The Resolution Of Java Games/apps, For Nokias
Mozaky
post Dec 2 2007, 02:41 PM
Post #46





Group: Partial Members
Posts: 1
Joined: 26-October 07
Member No.: 2154281



It doesn't work for my 3110 classic ... please help
Go to the top of the page
 
+Quote Post
elmo37
post Dec 7 2007, 01:45 AM
Post #47





Group: Partial Members
Posts: 1
Joined: 20-August 07
Member No.: 1818679



do you have instructions on changing resolution of java games for sony ericsson?thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zyberhell
post Dec 10 2007, 05:01 AM
Post #48





Group: Partial Members
Posts: 1
Joined: 8-December 07
Member No.: 2352661



Ummm...sorry...but i use Windows Xp Professional and after i drag it to the desktop, i click it...and it says 'windows cannot recognize this file'... what do i do?


EDIT : Oh, yeah...this doesn't work with Sony Ericsson phones rite?










DARN IT!

This post has been edited by zyberhell: Dec 10 2007, 05:09 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kamrul-ahsan
post Dec 11 2007, 09:47 PM
Post #49





Group: Partial Members
Posts: 4
Joined: 21-June 07
Member No.: 1545631



Sir EchoZulu, i have read your topic How To Change The Resolution Of Java Gamesapps, For Nokias Can i change
the resolution of java games for Motorola??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vavilam
post Dec 15 2007, 11:57 AM
Post #50





Group: Partial Members
Posts: 16
Joined: 15-November 06
Member No.: 769175



QUOTE(EchoZulu @ Jul 13 2007, 06:55 PM)
What game?  What phone? What's the original resolution?  What's the target resolution?

:good:
[right][snapback]371459[/snapback][/right]


Hi, what if i want to change the resolution from 240x320(my nokia 6265) to a krzr' screen? what's the resolution on that one??.
Can i do it?
thanks

This post has been edited by vavilam: Dec 15 2007, 12:00 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kamrul-ahsan
post Dec 15 2007, 09:41 PM
Post #51





Group: Partial Members
Posts: 4
Joined: 21-June 07
Member No.: 1545631



QUOTE(vavilam @ Dec 15 2007, 11:57 AM)
QUOTE(EchoZulu @ Jul 13 2007, 06:55 PM)
What game?  What phone? What's the original resolution?  What's the target resolution?

:good:
[right][snapback]371459[/snapback][/right]


Hi, what if i want to change the resolution from 240x320(my nokia 6265) to a krzr' screen? what's the resolution on that one??.
Can i do it?
thanks
[right][snapback]454217[/snapback][/right]


Anyone help me how to change the resolution from 176x220 to 128x128? My phone is Motorola L6. Original resolution is 128x160. Target resolution is 128x128. Game is Pro rally racing. Can i do it?

This post has been edited by Kamrul-ahsan: Dec 15 2007, 09:42 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Wordok
post Dec 25 2007, 04:03 PM
Post #52





Group: Partial Members
Posts: 7
Joined: 10-September 07
Member No.: 1917573



HOw can i do to see original resulution?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eddicts60
post Dec 30 2007, 11:52 PM
Post #53





Group: Partial Members
Posts: 1
Joined: 30-December 07
Member No.: 2448096



Cool..thanks for the info :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunny822
post Jan 2 2008, 04:18 PM
Post #54





Group: Partial Members
Posts: 3
Joined: 30-June 06
Member No.: 448164



hi i own a Nokia 3250.

i try to resize using that method but the game size
din't change.

please help...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
piresetyawan
post Jan 4 2008, 08:17 PM
Post #55





Group: Partial Members
Posts: 1
Joined: 4-November 07
Member No.: 2199304



:surrender:
my phone NOKIA 3660 resolution 176x208

how to change resolution..........??????
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adonisdemon
post Jan 5 2008, 06:29 AM
Post #56



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 23870
Joined: 4-February 04
From: LDN
Member No.: 6549



QUOTE(piresetyawan @ Jan 5 2008, 04:17 AM)
:surrender:
my phone NOKIA 3660 resolution 176x208

how to change resolution..........??????
[right][snapback]460613[/snapback][/right]

Try reading the guide on page 1?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fangweile
post Jan 5 2008, 09:46 PM
Post #57





Group: Partial Members
Posts: 4
Joined: 5-January 08
Member No.: 2481531



I doesn't work on me either. I try to resize to 128x160 but still the same big resolution appear. PLease guide me in doing the right things. thanks in advance.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sjever
post Jan 15 2008, 02:16 PM
Post #58





Group: Partial Members
Posts: 1
Joined: 25-December 07
Member No.: 2440467



:10: works great thank you :clap2:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
van080
post Jan 20 2008, 07:43 AM
Post #59





Group: Partial Members
Posts: 1
Joined: 1-July 07
Member No.: 1581542



how about in sony ericsson phones? can u giv sample here?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
castleboyz
post Jan 25 2008, 03:33 AM
Post #60



Group Icon

Group: Gallery Moderator
Posts: 2467
Joined: 22-July 07
From: World Of CB
Member No.: 1674422



QUOTE(van080 @ Jan 20 2008, 08:13 PM)
how about in sony ericsson phones? can u giv sample here?
[right][snapback]465982[/snapback][/right]


In future Please Post under Sony ericsson forum.
Anywy FOR SonyEricsson Phones-
Go TO Games>More>>Screen Size>>


Go to the top of the page
 
+Quote Post

7 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic

 

Lo-Fi Version Time is now: 23rd November 2014 - 07:35 AM