IPB
2 Pages V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> [w810i] Alien Vs Predator, Request
WillZ
post Jun 22 2006, 02:13 AM
Post #1





Group: Partial Members
Posts: 29
Joined: 5-February 06
Member No.: 286361



Hi all, i was wonderign if anyone could make a Alien vs Predator theme, as a background using any of these -

http://stockimg.free.fr/wallpaperlinks/divx/cinema/avp.jpg

http://e.dvd.free.fr/images/images_films/a...vs-predator.jpg


Or if i can be greedy 2 theme's using each background?

and then in a week i will post for just a predator one =P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cassie159
post Jun 22 2006, 09:49 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 271
Joined: 13-May 06
From: In the fires of hell
Member No.: 384049



Hi mate....Nice pics....since i`m not really doing anything at the moment i`ll be happy to take a look at it for you :good:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adonisdemon
post Jun 22 2006, 11:31 AM
Post #3



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 23870
Joined: 4-February 04
From: LDN
Member No.: 6549



cassie to the rescue :clap:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cassie159
post Jun 22 2006, 02:34 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 271
Joined: 13-May 06
From: In the fires of hell
Member No.: 384049



Well its done an uploaded....hopefully it will be fine....
i say this coz when i re-opened it after uploading....it said it was for a W800 and it was all blank :blink: ...dunno what happened there

anyway have to wait and see ...its in my validation queue..

Fingers crossed
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adonisdemon
post Jun 22 2006, 02:40 PM
Post #5



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 23870
Joined: 4-February 04
From: LDN
Member No.: 6549



i'm not sure what's happened, but you uploaded it twice, and i tested them, they both came up for W900? and both blank? :blink:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cassie159
post Jun 22 2006, 02:43 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 271
Joined: 13-May 06
From: In the fires of hell
Member No.: 384049



One was for W800 and other for W810......any chance you could take them both off for me please....and i`ll try you upload again

Cheers Adonis :good:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adonisdemon
post Jun 22 2006, 02:45 PM
Post #7



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 23870
Joined: 4-February 04
From: LDN
Member No.: 6549



both rejected ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cassie159
post Jun 22 2006, 02:50 PM
Post #8





Group: Members
Posts: 271
Joined: 13-May 06
From: In the fires of hell
Member No.: 384049



Cheers :good:

Checked both files and both are fine....lets try it again starting with W810 version
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adonisdemon
post Jun 22 2006, 02:58 PM
Post #9



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 23870
Joined: 4-February 04
From: LDN
Member No.: 6549



problem is:
a - i can't view them because of the protection i presume
b - i can't validate it

but i have downloaded and tested it, and it's not coming up as a w900, i think we'll have to wait for an actual handset test. i can do the w800 version once you uploaded it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cassie159
post Jun 22 2006, 03:02 PM
Post #10





Group: Members
Posts: 271
Joined: 13-May 06
From: In the fires of hell
Member No.: 384049



version aready on is W550/W600/W810 Not W900

will upload W800 version ......

Thanks for all your help with this.....your a star
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adonisdemon
post Jun 22 2006, 03:06 PM
Post #11



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 23870
Joined: 4-February 04
From: LDN
Member No.: 6549



QUOTE
version aready on is W550/W600/W810 Not W900

that's good so far ;)

W800 version works fine on my k750 :good:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sazzefraz
post Jun 22 2006, 03:09 PM
Post #12





Group: Partial Members
Posts: 72
Joined: 16-June 06
From: Groningen
Member No.: 427210



adonisdemon? may i ask you something untopic?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adonisdemon
post Jun 22 2006, 03:16 PM
Post #13



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 23870
Joined: 4-February 04
From: LDN
Member No.: 6549



way to hijack a thread, but go on...? :blink:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WillZ
post Jun 22 2006, 04:49 PM
Post #14





Group: Partial Members
Posts: 29
Joined: 5-February 06
Member No.: 286361



Hi Cassie159 thanks for taking it on board for me, can you link me to it, recently i can hardly downlado any theme's from mobile9 70% if the site doesn't load for me for some reason


Edit: Never mind found it, stunning Cassie great work!! :10: :10: :10: One week to go then i can request another :D


any ideas why only a small selection of theme's are loading on my screen? shall i screen shot and upload? sorry to go offtopic


This post has been edited by WillZ: Jun 22 2006, 04:53 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cassie159
post Jun 22 2006, 05:02 PM
Post #15





Group: Members
Posts: 271
Joined: 13-May 06
From: In the fires of hell
Member No.: 384049



off topic...dont worry......the theme is created so topic finished anyway....

are they there if you scroll down page????...sometimes i need too , to see themes etc.

screen shot may help :)

This post has been edited by Cassie159: Jun 22 2006, 05:16 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Closed TopicStart new topic

 

Lo-Fi Version Time is now: 30th July 2014 - 08:36 PM