IPB
 
Closed TopicStart new topic
> How To Increses Recording Time, video rec
chikoritaKun
post Oct 19 2005, 05:09 AM
Post #1





Group: Partial Members
Posts: 4
Joined: 19-January 05
Member No.: 78932



Hi,
I am not able to rec video more than 9sec in my mobile.I am having nokia 6600.Can any one help me how to rec more .

Thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adonisdemon
post Oct 19 2005, 05:12 AM
Post #2



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 23870
Joined: 4-February 04
From: LDN
Member No.: 6549



check your settings.
also you may need 3rd party software.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rikard_sweden
post Oct 19 2005, 08:42 AM
Post #3



Group Icon

Group: Junior Admin Team
Posts: 4336
Joined: 20-January 05
From: Sweden
Member No.: 79250



Don´t move it and you´ll get an extra 4 second :haha:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
daniel7912
post Oct 19 2005, 11:30 AM
Post #4





Group: Partial Members
Posts: 5
Joined: 19-October 05
Member No.: 217610



i had sumthin similar with my w800i, then i fiddled around with the settings and found it...try that!! lol
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adonisdemon
post Oct 19 2005, 02:44 PM
Post #5



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 23870
Joined: 4-February 04
From: LDN
Member No.: 6549



it's not that simple with the nokia 6600, 3rd party software is needed i think,
but yes, you can try fiddling with the settings.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chikoritaKun
post Oct 19 2005, 11:03 PM
Post #6





Group: Partial Members
Posts: 4
Joined: 19-January 05
Member No.: 78932



QUOTE(adonisdemon @ Oct 19 2005, 02:44 PM)
it's not that simple with the nokia 6600, 3rd party software is needed i think,
but yes, you can try fiddling with the settings.
[right][snapback]162040[/snapback][/right]



Where can i get 3rd party software
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chikoritaKun
post Oct 19 2005, 11:04 PM
Post #7





Group: Partial Members
Posts: 4
Joined: 19-January 05
Member No.: 78932



where can i get 3rd party software for 6600
Go to the top of the page
 
+Quote Post
king_abhishek
post Aug 20 2012, 02:32 AM
Post #8



Group Icon

Group: Rising Themer
Posts: 1397
Joined: 1-October 11
From: india (banglore)
Member No.: 10822442



go to video sittings and change video quality to 3gp... m also facing same prob ..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abbi123
post Aug 20 2012, 11:28 PM
Post #9





Group: Partial Members
Posts: 97
Joined: 24-June 12
Member No.: 14619396



(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ninja_rahul
post Aug 21 2012, 05:23 AM
Post #10





Group: Partial Members
Posts: 12
Joined: 25-June 12
Member No.: 14628485



QUOTE (king_abhishek @ Aug 20 2012, 02:32 AM) *
go to video sittings and change video quality to 3gp... m also facing same prob ..

it worked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pabitra_roy
post Aug 26 2012, 01:14 AM
Post #11





Group: Partial Members
Posts: 102
Joined: 15-January 11
Member No.: 8668815



well i think in setting u have the problem....just try to change it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic

 

Lo-Fi Version Time is now: 20th October 2014 - 01:35 AM