IPB
2 Pages V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> Sony Ericsson Online Theming Help?, Walkthroguh/Explanation?
username2004
post Mar 21 2004, 12:39 PM
Post #1





Group: Partial Members
Posts: 15
Joined: 21-March 04
Member No.: 9512



I need help using the SE Online theme-maker. Can anyone explain to me how it works, and what all of the different elements are?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Patrick
post Mar 21 2004, 12:45 PM
Post #2



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 5872
Joined: 2-October 03
From: booked a ticket to heaven
Member No.: 3



@username2004: i never knew there's an online theme-maker from SE. Where's the URL?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
username2004
post Mar 21 2004, 12:55 PM
Post #3





Group: Partial Members
Posts: 15
Joined: 21-March 04
Member No.: 9512



you have to sign up to the site though

SE Theme Editor
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vinnieza
post Mar 21 2004, 01:30 PM
Post #4



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 12984
Joined: 23-October 03
From: UK
Member No.: 850



yep, i've seen it for the T68i, what do you need help with? is the theme maker only for the T68i or is there a T610 one as well?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
username2004
post Mar 21 2004, 01:34 PM
Post #5





Group: Partial Members
Posts: 15
Joined: 21-March 04
Member No.: 9512



i think they have a theme maker for every version, not sure.

my problem is that the color palette won't come up to change any of the colors, but i can get everything else to work.

any help?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vinnieza
post Mar 21 2004, 01:38 PM
Post #6



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 12984
Joined: 23-October 03
From: UK
Member No.: 850



is this for the T610 or T68i etc?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
username2004
post Mar 21 2004, 01:46 PM
Post #7





Group: Partial Members
Posts: 15
Joined: 21-March 04
Member No.: 9512



yea, the t-616.

I was just wondering if i was the only one with this problem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vinnieza
post Mar 21 2004, 01:49 PM
Post #8



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 12984
Joined: 23-October 03
From: UK
Member No.: 850



Just click the colours icon (see pic) if that doesn't work click it for all the sections (desk, menu etc) and when you click the menu's one it should reload the page and it the pallent under should appear ;))

http://www.sonyericsson.com/fun/theme2Edit...ewImagesHTML.do

edit: i think it takes a while to come up so i was just clickeing all the picks and it refreshed the page and it was there ;)

This post has been edited by vinnieza: Mar 21 2004, 01:50 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
username2004
post Mar 21 2004, 01:58 PM
Post #9





Group: Partial Members
Posts: 15
Joined: 21-March 04
Member No.: 9512



yea, its when i try to click on the color tab nothing happens...
I tried to refresh it, but it took me back to the background selection screen...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vinnieza
post Mar 21 2004, 02:00 PM
Post #10



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 12984
Joined: 23-October 03
From: UK
Member No.: 850



click on all the colour tabs for all the windows ;), mine appeared when i clicked the background pic for the menu ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adonisdemon
post Mar 21 2004, 03:03 PM
Post #11



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 23870
Joined: 4-February 04
From: LDN
Member No.: 6549



@username2004

just a though... have you tried TCP, it would be easier in my opinion cos there are lotsa tutorials around for it too :good: and you wouldn't have to be online to use it :haha:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vinnieza
post Mar 21 2004, 03:07 PM
Post #12



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 12984
Joined: 23-October 03
From: UK
Member No.: 850



following on from what adonis said;

TCP can be downloaded here

and here's a great tuturial for it: http://members.lycos.co.uk/mosedrengen/tutorial/

If you don't have any expensive image editors you could always try using paint ;)

Hope this helps :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
username2004
post Mar 21 2004, 03:38 PM
Post #13





Group: Partial Members
Posts: 15
Joined: 21-March 04
Member No.: 9512



what do i open a .zip file with?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adonisdemon
post Mar 21 2004, 03:41 PM
Post #14



Group Icon

Group: Admin Team
Posts: 23870
Joined: 4-February 04
From: LDN
Member No.: 6549



QUOTE (username2004 @ Mar 22 2004, 08:38 AM)
what do i open a .zip file with?

well there is winzip,winrar,winace,mozilla any of those would do :good:

some of them can be found:

http://www.winzip.com
http://www.downloads.com
http://www.cnet.com

:haha:

This post has been edited by adonisdemon: Mar 21 2004, 03:42 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
username2004
post Mar 21 2004, 03:51 PM
Post #15





Group: Partial Members
Posts: 15
Joined: 21-March 04
Member No.: 9512



it tells me that the specified device is access denied.
(for the tcp download)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Closed TopicStart new topic

 

Lo-Fi Version Time is now: 21st September 2014 - 07:20 AM