IPB
8 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Resource: Encoding Mp4/3gp Videos
msotta_08
post Mar 18 2005, 01:31 PM
Post #31





Group: Members
Posts: 124
Joined: 18-December 04
Member No.: 60428



hey spawn what size should i put if it is for an s700??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
choccy31
post Mar 18 2005, 01:47 PM
Post #32





Group: Partial Members
Posts: 11
Joined: 2-January 05
Member No.: 69683



QUOTE(Spawn @ Mar 17 2005, 11:13 PM)
what phone do you have ??

If its K700 - did you follow my guide ?

http://www.spawnweb.dk/3gp/index.htm
[right][snapback]112889[/snapback][/right]



Spawn

Thanks my friend that has worked great, I tried last night for few hours trying to get it sorted, you fixed it in mins for me

:-D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Spawn
post Mar 19 2005, 08:21 AM
Post #33



Group Icon

Group: Certified Themer
Posts: 1385
Joined: 7-October 03
From: Denmark
Member No.: 126



#choccy31

Great :)

#msotta_08

Exactly same settings as for K700, its the same platform :)

Go to the top of the page
 
+Quote Post
sorcerer
post Mar 21 2005, 07:38 AM
Post #34





Group: Members
Posts: 130
Joined: 20-March 05
Member No.: 110995



im having problems on converting the audio.wav file to audio.mp4 file.. it would prompt illegal operation on Windows 98 and would not continue on Windows XP.. what shall i do?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
autumn
post Mar 30 2005, 12:24 AM
Post #35





Group: Members
Posts: 46
Joined: 16-November 04
Member No.: 47154



thanks, but i got one question. i used to download files from this forum in .mp4 instead of .3gp and they would play good on my phone (the file im talking about it avril lavinge-happy ending encoded by spawn i guess :clap2: ) but yesterday when i played the file it played smooth. but today i dont know what happend to my phone(motorola a835) it does play but it get stuck every minute for a few seconds and then goes further?! i did add some .3gp files to see wheter those are olso broken like the .mp4 files, but no those just play smooth! what can i do to make the mp4 play smooth again on my phone? :surrender:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Spawn
post Apr 3 2005, 12:19 PM
Post #36



Group Icon

Group: Certified Themer
Posts: 1385
Joined: 7-October 03
From: Denmark
Member No.: 126



No idea really :-/

I have no experience with the moto a835

Did you try simply turning off the phone and on again ?

What has changed on your phone from the time it played fine till now - if anything ? new firmware perhaps ?

The file should be the same, so Im guessing its the phone itself.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
autumn
post Apr 4 2005, 06:36 AM
Post #37





Group: Members
Posts: 46
Joined: 16-November 04
Member No.: 47154



QUOTE(Spawn @ Apr 3 2005, 12:19 PM)
No idea really :-/

I have no experience with the moto  a835

Did you try simply turning off the phone and on again ?

What has changed on your phone from the time it played fine till now - if anything ? new firmware perhaps ?

The file should be the same, so Im guessing its the phone itself.
[right][snapback]117920[/snapback][/right]



i dont know what happend.
i havent done anything with the firmware or something.
its very strange but ah well. i think i'll stick with .3gp files then...
thanks for your reply though :byebye:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
anastaciafan
post May 28 2005, 04:48 AM
Post #38





Group: Partial Members
Posts: 18
Joined: 12-January 05
Member No.: 75171



my problem is that i cant convet it ...or whatever ..... .. its stops when it convert on the half ..soo .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sandydude
post May 30 2005, 06:34 AM
Post #39





Group: Partial Members
Posts: 6
Joined: 30-May 05
Member No.: 145215



Hi spawn,
Man u r really damn good, i downloaded all the stuff for mp4 vids, but in the end, i wasnt able to find nero aac in my comp, i tried searching for that in google didnt find, if u can send me nero digital audio kodning i will be very happy.Thanks in advance, pls send the setup of that and i can complete the vid.Bye
Sandy
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Spawn
post May 30 2005, 01:49 PM
Post #40



Group Icon

Group: Certified Themer
Posts: 1385
Joined: 7-October 03
From: Denmark
Member No.: 126



sorry nero mp4 encoder requires a registered nero installed.

if you dont have that you will need this instead:

first install:

http://www.dbpoweramp.com/codecs/dBpowerAMP-codec-mp4.exe

then install:

http://www.dbpoweramp.com/codecs/dMC-AAC-Codec.exe

With this you can create the mp4 audiofile needed
Go to the top of the page
 
+Quote Post
anastaciafan
post Jun 2 2005, 06:34 AM
Post #41





Group: Partial Members
Posts: 18
Joined: 12-January 05
Member No.: 75171



uhm it still doesnt work ..mm too bad:(
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ez_buddycool2
post Jun 6 2005, 08:43 AM
Post #42





Group: Partial Members
Posts: 2
Joined: 6-June 05
Member No.: 148394



Thanks Dude
Go to the top of the page
 
+Quote Post
whitey118
post Jun 14 2005, 10:00 AM
Post #43





Group: Partial Members
Posts: 9
Joined: 6-June 05
Member No.: 148518



i have uploaded 5 mp4 videos recently and only one or two seem to work why is this?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
supermanspeed103
post Jun 16 2005, 08:43 AM
Post #44





Group: Partial Members
Posts: 2
Joined: 9-June 05
Member No.: 149880



easy to understand directions. followed carefully..but everything is fine until step 4. when i double click the mp4box.bat i get a window with a message saying import failed. unable to find requested url. ???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Spawn
post Jun 16 2005, 10:15 AM
Post #45



Group Icon

Group: Certified Themer
Posts: 1385
Joined: 7-October 03
From: Denmark
Member No.: 126



QUOTE(supermanspeed103 @ Jun 16 2005, 05:43 PM)
easy to understand directions. followed carefully..but everything is fine until step 4. when i double click the mp4box.bat i get a window with a message saying import failed. unable to find requested url. ???
[right][snapback]137063[/snapback][/right]



Thats odd, as the mp4box.bat is not requesting any urls - all it does are 2 things

1. converting the file Video.avi to Video.mp4
2. Merging Video.mp4 with Audio.mp4 to create Movie.mp4

using these 2 simple commandlines:

mp4box -import Video.avi Video.mp4
mp4box -merge Video.mp4 Audio.mp4 movie.mp4

The only explanation I can think off is that it fails on the first line

mp4box -import Video.avi Video.mp4

because it cannot find the file Video.avi

this would happen if you did not save the videofile you created in Virtualdub as Video.avi, but called it something else.
Its very important to either use exactly the filenames mentioned in the guide, or else change the commandline in mp4box.bat to use the filename that was saved. Check the filenames and see if you have a file named Video.avi in the same folder as mp4box.bat





Go to the top of the page
 
+Quote Post

8 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic

 

Lo-Fi Version Time is now: 23rd November 2014 - 05:20 AM