Welcome Guest ( Log In | Register )
Search
· Help
![]() ![]() |
Jan 5 2006, 02:48 AM
|
|
![]() Group: TMC Manager Posts: 6910 Joined: 11-February 04 From: Beograd, Serbia Member No.: 6981 |
QUOTE(VanjaT630 @ Jan 4 2006, 10:20 PM) Je, od 10 top autora, 2 smo iz Hrvatske... [right][snapback]177311[/snapback][/right] I jedna iz Srbije :) :byebye: |
|
|
|
Jan 5 2006, 03:48 AM
|
|
![]() Group: Gifted Themer Posts: 2569 Joined: 23-February 05 From: Zagreb, CROATIA Member No.: 96630 |
Hello People!!!
:) aha sad mogu i sa svojim slovima spikat, he he... Bok narode!!! pozdrav, pelepet, vanja.... i svi ostali - !!! :clap2: special pozdrav : hehehe... zj-!!!!! heeeeej :) pozdrav jasna-!!! e da i na stranom forumu mogu brbljat na hr, jiiipiii-!!! svaka cast..... inace sam mladi SE temer (sa dosta tema, he he) neki kazu i da nisu lose :) nadam se da ce nas ovdje biti sve vise - !!! pozdrav jos jednom svima inace, vidimo se opet uskoro na m9 TMC... ... i u mojem thread-u Caos - !!! :byebye: |
|
|
|
Jan 5 2006, 09:38 AM
|
|
![]() Group: Site Contributor Posts: 4615 Joined: 17-January 05 From: Varazdin, Croatia Member No.: 77716 |
@ jasna - Dobro, tebe ne brojim... ti si daleko ispred nas po CP bodovima... svaka cast na tome... ... Dakle, u Top 10, 3 EX-YU autora... jaki smo, nema sto...
@ jdj - Evo, jos it ti dodjes u Top 10 i mozemo baciti tulum... Pa, znam da ima jos dosta ljudi koji su sa ex-yu podrucja, ali nikako da nalete na ovaj thread... |
|
|
|
Jan 5 2006, 09:54 AM
|
|
![]() Group: Legendary Themer Posts: 4503 Joined: 7-January 05 From: Jastrebarsko, Zagreb Member No.: 72877 |
bas sam htio dodati... al mi se zblesilo nakaj...
___________ aha, evo pridruzila nam se i Jasna... tak da sad nase govorno podrucje ima cak tri super autora medju prvih deset i ukupno cak 1543 CP !!! Ljudi pa to je strasno, iz naseg malog "kvarta" prema cijelom svijetu ... kaj to ni mrak :clap2: !! ? _____________ je inace buraz je tu negdje blizu 50... a u 50, su jos neki za koje znam, ali nek se oni sami jave... |
|
|
|
Jan 5 2006, 09:58 AM
|
|
![]() Group: Legendary Themer Posts: 4503 Joined: 7-January 05 From: Jastrebarsko, Zagreb Member No.: 72877 |
inace, sutra je Pravoslavni Bozic...
Dakle, Delzaros, Pelepet i Jasna i drugi prijatelji... zelim vam puno blagoslova, zdravlja i sve sto si i sami zelite za vas Bozic _______________________ :byebye: |
|
|
|
Jan 5 2006, 10:41 AM
|
|
![]() Group: TMC Manager Posts: 6910 Joined: 11-February 04 From: Beograd, Serbia Member No.: 6981 |
QUOTE(VanjaT630 @ Jan 5 2006, 05:38 PM) @ jasna - Dobro, tebe ne brojim... ti si daleko ispred nas po CP bodovima... svaka cast na tome... ... Dakle, u Top 10, 3 EX-YU autora... jaki smo, nema sto... [right][snapback]177420[/snapback][/right] QUOTE(zjurina @ Jan 5 2006, 05:54 PM) bas sam htio dodati... al mi se zblesilo nakaj... ___________ aha, evo pridruzila nam se i Jasna... tak da sad nase govorno podrucje ima cak tri super autora medju prvih deset i ukupno cak 1543 CP !!! Ljudi pa to je strasno, iz naseg malog "kvarta" prema cijelom svijetu ... kaj to ni mrak :clap2: !! ? [right][snapback]177421[/snapback][/right] Lepo je videti nas bar ovde na okupu, a sto se tice uspeha na m9, uvek smo bili dobri u ekipnim sportovima... :clap2: :clap2: QUOTE(zjurina @ Jan 5 2006, 05:58 PM) inace, sutra je Pravoslavni Bozic... Dakle, Delzaros, Pelepet i Jasna i drugi prijatelji... zelim vam puno blagoslova, zdravlja i sve sto si i sami zelite za vas Bozic _______________________ :byebye: [right][snapback]177422[/snapback][/right] Sutra je Badnje vece, a Bozic u subotu... Stvarno si drag, verujem da bi i dLazaros ovo razumeo,... puno hvala... :) |
|
|
|
Jan 5 2006, 09:46 PM
|
|
|
Group: Members Posts: 106 Joined: 1-July 05 From: Beograd Member No.: 159479 |
Ne mogu da verujem, uclanio sam se u :grouphug: pre pola godine, a tek sada vidim ovaj tred!?
Nazalost moj engleski nije dovoljno dobar da ucestvujem na forumu, ali ga pratim koliko mogu. Malo vam kvarim prosek (samo 19 CP), ali vi ste toliko dobri da se nece primetiti. :pray: Pozdrav svima. |
|
|
|
Jan 6 2006, 02:34 AM
|
|
![]() Group: Site Contributor Posts: 4615 Joined: 17-January 05 From: Varazdin, Croatia Member No.: 77716 |
@ svi - bitno je zapravo da smo svi autori, a ne samo leecheri koji samo ubiru plodove necijeg rada...
@ dan555 - dugo sam razmisljao o tome, jer sam poceo primjecivati sve vise ljudi naseg podrucja, pa sam odlucio vratiti ovaj thread u zivot... jer nitko ne cita starije threadove ako su vec na 2. stranici, a ovaj je bio na cca.24 ili tako nesto, pa ljudi nisu ni znali da uopce postoji... @ jasna, pelepet... - necu biti on-line sutra, pa cu Vam sada cestitati Bozic, sve najbolje, puno zdravlja i veselja i tome slièno... :clap: |
|
|
|
Jan 6 2006, 04:24 AM
|
|
QUOTE(dan555 @ Jan 6 2006, 05:46 AM) Ne mogu da verujem, uclanio sam se u :grouphug: pre pola godine, a tek sada vidim ovaj tred!? Nazalost moj engleski nije dovoljno dobar da ucestvujem na forumu, ali ga pratim koliko mogu. Malo vam kvarim prosek (samo 19 CP), ali vi ste toliko dobri da se nece primetiti. :pray: Pozdrav svima. [right][snapback]177483[/snapback][/right] ___________________________________________ drago mi je da si se javio dan ! ma nije bitan CP tak i onak... ja sam to dodao onak... (ha, al ipak moram priznat da mi je Čarli kolko imam bodova..) ali rista sto se engleskog tice, nema veze - iztemaj ti nesto, pa se pridruzi u TMC, i tak ne - bus se zvezbal kaj - haha ... je... od leechera sam zbrisal - nisam mogel podnijet vise to tam u Z e d g e - u... rulja samo skine tvoju temu i aploda ju kao svoju... plus tamo se nasao neki debil koji je ocijenio pet stranica sa negativnim bodovima i to po cca 400x do cak 800x SVAKU temu... ima love valjda... hahaha |
|
|
|
Jan 6 2006, 04:29 AM
|
|
E Vanja, ovi tvoji zvucnici su neispravni ! hahaha
nis se ne cuje.... :P _________________________________ - Sig ti je super. uh, a bas bi bilo cool da svira mjuza na sig.... |
|
|
|
Jan 6 2006, 06:28 AM
|
|
Hvala, ali nisam ja napravio set... napravio mi ga je dLazaros i to prije dosta vremena... Ja nemam bas neku inspiraciju za grafiku... da imam, bavio bih se temama, posto nemam, radim melodije...
... Dok cu malo jos uvjezbati Photoshop, napravit cu nesto lijepo... jednog dana... |
|
|
|
Jan 7 2006, 12:17 AM
|
|
|
@ Vanja, dobro je sto si oziveo ovaj tred.Hvala. :10:
Ja vec dugo koristim uvodnu temu iz Ratova zvezda kao zvono (sta li ce reci Yoda?), pa nisam trazio druge melodije, ali sada sam preslusao neke tvoje i zvuce bas interesantno. BTW sinoc, za Badnje vece, bio sam kod rodbine i pustio nihovom psu zvuk macke sa mobilnog.He, he, bio je zbunjen. @ zjurina, slazem se da CP nije najbitniji, ali lepo je videti da i drugi cene nas rad. Za TMC jos uvek nisam.Treba da bolje naucim Fotosop. Inace, delim tvoje interesovanje za kaktuse (ako sam dobro razumeo).Nazalost, zivim u soliteru sa centralnim grejanjem, pa imam samo par komada. Za ovaj cak nisam siguran da li je uopste kaktus ili neka druga sukulenta, ali lepo cveta. (IMG:http://img323.imageshack.us/img323/7711/hpim0656web0cu.th.jpg) |
|
|
|
Jan 7 2006, 12:58 PM
|
|
Je, kaktus je.
Epifitan rod - Epiphyllineae Epipihyllum ackermannii. |
|
|
|
Jan 7 2006, 02:41 PM
|
|
|
Hvala.Sada, kada znam kako se zove, nasao sam ga u knjizi- nesto malo teksta bez slike.Ali odmah sam guglao i usput video i zasto mi ne cveta bozicni kaktus.
Hvala jos jednom. |
|
|
|
Jan 8 2006, 03:06 AM
|
|
![]() Group: Gifted Themer Posts: 2569 Joined: 23-February 05 From: Zagreb, CROATIA Member No.: 96630 |
ooohoho... nasli se prijatelji bodljikavih biljcica, he he...
... bas mi je drago... i bas je super to - !!! Kod mene evo nista novo... kako sam preko blagdana, jos od 24.12. bio bolestan... a puknulo me kako dugo nije, cak sam bio i na antibioticima - Sumamed - !!! ... nisam vec duze sudjelovao na TMC-ju i teme ne svicu bas previse, he he... ali bar sam se poigrao sa jednom, i jos je dotjerujem... postao sam je u svom trejdu... cista je i dosta jednostavna sa efektnom animacijom... nista specijalno... jer jos uvijek nisam onaj pravi, na punih 100% he he... ej zj - !!! bruder... vidim izmjenio si avat i sig - !!! bas efektno - !!! cool je ono kako se mijenjaju teme na mobacima - !!! ha ha ha ha - bas je fora - e bas imas ideja - !!! HE HE HE :clap2: :clap2: :clap2: |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2013 - 11:37 PM |
© Copyright 2009 mobile9. Powered by 9WOS v5 [SS]. Sitemap