IPB
 
Closed TopicStart new topic
> Opera Problem, Unable to Browse Using Opera Browser
avikmuk
post Sep 5 2009, 01:08 AM
Post #1





Group: Partial Members
Posts: 1
Joined: 21-January 08
Member No.: 2571798



Hi,

I am using Nokia 6303 classic. I am unable to browser using the Opera Browser that was preinstalled. How do I solve that.

THanks in advance
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PG001
post Sep 5 2009, 01:06 AM
Post #2





Group: Super Members
Posts: 1824
Joined: 10-June 09
From: Virar,Mumbai(INDIA)
Member No.: 5332564



get the gprs settings from
your gprs provider and it should work fine
Go to the top of the page
 
+Quote Post
castleboyz
post Sep 5 2009, 01:33 AM
Post #3



Group Icon

Group: Gallery Moderator
Posts: 2467
Joined: 22-July 07
From: World Of CB
Member No.: 1674422



QUOTE (avikmuk @ Sep 5 2009, 01:38 PM) *
Hi,

I am using Nokia 6303 classic. I am unable to browser using the Opera Browser that was preinstalled. How do I solve that.

THanks in advance


Can u explain what the problem is?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
delta28287
post Sep 9 2009, 10:11 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 308
Joined: 8-April 09
From: Iraq
Member No.: 4902592



QUOTE (avikmuk @ Sep 5 2009, 02:08 AM) *
Hi,

I am using Nokia 6303 classic. I am unable to browser using the Opera Browser that was preinstalled. How do I solve that.

THanks in advance

ya please explain more
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic

 

Lo-Fi Version Time is now: 19th December 2014 - 06:50 AM