Welcome Guest ( Log In | Register )
Search
· Help
![]() ![]() |
Feb 11 2009, 04:54 AM
|
|
![]() Group: Gifted Themer Posts: 2585 Joined: 6-December 04 From: Athens - Greece Member No.: 53393 |
μηπως να εκανες μια προσπαθεια??? λεω μηπως...... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Feb 11 2009, 05:07 AM
|
|
![]() Group: Junior Admin Team Posts: 5738 Joined: 26-August 07 From: Rodos, Greece Member No.: 1844784 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Έχω μείνει λίγο πίσω ε? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Feb 14 2009, 11:04 AM
|
|
|
Group: Partial Members Posts: 32 Joined: 6-December 08 From: peiraias Member No.: 3636633 |
geia sas paidia.... (IMG:style_emoticons/default/byebye.gif)
|
|
|
|
Feb 16 2009, 07:40 AM
|
|
![]() Group: Certified DJ Posts: 11671 Joined: 5-November 06 From: Greece-Athens Member No.: 744287 |
geia se olous (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Feb 20 2009, 02:19 AM
|
|
|
Group: Partial Members Posts: 32 Joined: 6-December 08 From: peiraias Member No.: 3636633 |
καλημερα.. (IMG:style_emoticons/default/byebye.gif)
|
|
|
|
Feb 20 2009, 08:27 AM
|
|
![]() Group: Junior Admin Team Posts: 5738 Joined: 26-August 07 From: Rodos, Greece Member No.: 1844784 |
Γεια σας παιδια! (IMG:style_emoticons/default/byebye.gif)
|
|
|
|
Feb 21 2009, 11:41 AM
|
|
![]() Group: Certified Themer Posts: 2589 Joined: 31-May 06 From: Hellas - Athens Member No.: 405066 |
Γεια σε όλους (IMG:style_emoticons/default/clap.gif) (IMG:style_emoticons/default/clap.gif) (IMG:style_emoticons/default/clap.gif)
Με πάει μια μέσα μια έξω (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) μια βδομάδα Αθήνα μια βδομάδα εκτός (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) ελπίζω να είστε... και εύχομαι, να είστε όλοι καλά (IMG:style_emoticons/default/byebye.gif) ========================== και μερικά ανεκδοτάκια... Συζητούν δύο τύποι: - Έχω παντρευτεί τρεις φορές, αλλά και οι τρεις γυναίκες μου πέθαναν. - Σοβαρά; ρωτά ο άλλος. Πώς συνέβη; - Η πρώτη μου γυναίκα πέθανε από δηλητηριώδη μανιτάρια... - Τι λες, βρε παιδί μου; Και η δεύτερη; - Κι εκείνη από δηλητηριώδη μανιτάρια. - Κοίτα κάτι πράγματα! Και η τρίτη; - Η τρίτη πέθανε από κάταγμα κρανίου. - Αλήθεια; Πώς έγινε; - Ε, δεν ήθελε να φάει τα μανιτάρια!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- H γυναίκα είναι στο κατώφλι του θανάτου. Ζητάει από τα εφτά παιδιά της να βγουν έξω από το δωμάτιο και να την αφήσουν για λίγο μόνη με τον άντρα της. Του ψιθυρίζει με μεγάλη προσπάθεια: - Θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι... - Ναι; - Ξέρεις... το έβδομο παιδί μας, ο Γιωργάκης... - Τι;;; δεν είναι δικός μου; - Όχι, όχι... Αυτός ΕΙΝΑΙ δικός σου.... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Στο supermarket: - Βάλε μου μισό κιλό φέτα. - Είναι 650 να τ αφήσω; - Άστο και βάλε μου μισό κιλό φέτα ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Πώς λέγεται ο πρόεδρος της ισπανικής ΔΕΗ; - Σαντιάγκο Κιλοβατόρες! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μπαμπά, μπαμπά στο σχολείο, με φωνάζουν μαφιόζο... - Καλά, θα περάσω να το κανονίσω. - Ωραία, κοίτα να φανεί σαν ατύχημα ε; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μια ξανθιά, μετά το 1ο ραντεβού, ανεβαίνει για ένα τελευταίο... ποτό, στο σπίτι του συνοδού της... Άντρας:Να πιούμε ουίσκι? Ξανθιά:Οκ! Άντρας:Να σου βάλω 2 δάχτυλα? Ξανθιά:Δε θα πιούμε ουίσκι πρώτα...??? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ρωτάει ο Μανωλιός το Σίφη το φίλο του: -Ώρε Σιφαλιό, άμα σου γ***σω τη γυναίκα ίντα θα 'μαστε; Κουμπάροι ή Μπατζανάκηδες θα 'μαστε; -Τί να σου πω ωρέ Μανωλιό; Μάλλον πάτσι θα 'μαστε ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ήταν ένας Αμερικανός, ένας Έλληνας και ένας Αφγανός και ταξίδευαν με αεροπλάνο. Σε κάποια στιγμή περνάει η αεροσυνοδός και ρωτάει τον Αμερικάνο: "Θα πάρετε κάτι;" - "Ένα ουίσκι με πάγο," απαντάει εκείνος. Ρωτάει τον Έλληνα. "Ένα ούζο με πάγο," αποκρίνεται. Ρωτάει τέλος τον Αφγανό και εκείνος αποκρίνεται: "Τίποτα. Σε λίγο θα οδηγήσω." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ρε Μήτσο, η γυναίκα σου φωνάζει όταν κάνει σεξ; - Αν φωνάζει λέει; Απ' το καφενείο την ακούω ... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Αγάπη μου, δεν νομίζεις ότι μετά από δέκα χρόνια σχέσης είναι καιρός να παντρευτούμε; - Και ποιος θα μας πάρει; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μετά από 20 χρόνια γάμου, το ζευγάρι πάει κρουαζιέρα. Μια νύχτα με πανσέληνο βρίσκονται στο κατάστρωμα και με πολύ ρομαντική διάθεση λέει η γυναίκα: - Αγάπη μου, αν έπεφτα στη θάλασσα θα μ' έσωνες; - Αν σου πω 'ναι', θα πέσεις; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο τελευταίος καυγάς με την γυναίκα μου ήταν δικό μου λάθος. Με ρώτησε 'Τι έχει η τηλεόραση'; Και εγώ απάντησα 'Σκόνη' ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τη Γη και μετά αναπαύτηκε. Κατόπιν δημιούργησε τον άντρα και μετά αναπαύτηκε. Στο τέλος ο Θεός δημιούργησε τη γυναίκα. Από τότε ούτε ο Θεός ούτε ο άντρας αναπαύτηκαν ξανά. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ξέρετε ποια είναι η ποινή για την διγαμία; - Να έχετε δύο πεθερές. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ένας άντρας έβαλε μικρή αγγελία σε εφημερίδα 'Ζητείται σύζυγος'. Την επόμενη μέρα έλαβε εκατοντάδες γράμματα.. Όλα έλεγαν το ίδιο πράγμα. - 'Μπορείς να πάρεις την δική μου'. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Πηγαίνω τη γυναίκα μου παντού, αλλά πάντα βρίσκει το δρόμο για να γυρίσει. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Πάντα κρατιόμαστε χέρι - χέρι. Αν την αφήσω, ψωνίζει. This post has been edited by Atalantos: Feb 21 2009, 11:44 AM |
|
|
|
Feb 22 2009, 03:19 AM
|
|
![]() Group: Certified DJ Posts: 11671 Joined: 5-November 06 From: Greece-Athens Member No.: 744287 |
Kalws irthes pali manouso (IMG:style_emoticons/default/clap.gif)
Oso gia ta anekdota ti na pw..... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Feb 22 2009, 11:06 AM
|
|
Καλώς μας ξανάρθες!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Τέλεια τα ανέκδοτα! |
|
|
|
Feb 24 2009, 02:40 AM
|
|
|
Group: Premium Publisher Posts: 6497 Joined: 11-August 07 From: (Latitude: 30° 52' 60 N, Longitude: 75° 50' 60 E) :-) Member No.: 1769070 |
Greeting to all my Greek buddies (IMG:style_emoticons/default/byebye.gif)
|
|
|
|
Feb 24 2009, 08:31 AM
|
|
(IMG:style_emoticons/default/byebye.gif)
Hi there thumpy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| Guest_galazio_* |
Feb 25 2009, 03:19 AM
|
|
Guests |
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! χαιρετω την παρεα (IMG:style_emoticons/default/gathering.gif) Ελπίζω να μπορω να τα λέμε ...Να εισαστε καλά!!
Γιωργος από Ν.Ιωνία.... (IMG:style_emoticons/default/clap.gif) |
|
|
|
Feb 25 2009, 04:09 AM
|
|
|
Group: Partial Members Posts: 4 Joined: 24-January 09 Member No.: 4281820 |
KALHMERA SE OLOYS APO (IMG:style_emoticons/default/angel_not.gif) AIGALEO
|
|
|
|
Feb 25 2009, 05:02 AM
|
|
(IMG:style_emoticons/default/byebye.gif) Καλως ήρθατε στο ελληνικό γκρουπάκι!
|
|
|
|
Feb 25 2009, 05:04 AM
|
|
![]() Group: Gifted Themer Posts: 2585 Joined: 6-December 04 From: Athens - Greece Member No.: 53393 |
Geias sas filarakia kai geia sou giorgo. Kai ego molis metakomisa nea ionia, rixe mia fotobolida na se bro!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
christina ola kala stin rodo? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by dLazaros: Feb 25 2009, 05:04 AM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2013 - 01:47 AM |
© Copyright 2009 mobile9. Powered by 9WOS v5 [SS]. Sitemap